|
Dentysta Kraków
|
|
05-03-2010, 12:07 PM
(This post was last modified: 05-03-2010 12:08 PM by admin.)
|
|||
|
|||
|
Dentysta Kraków
Mam studio kosmetyczne na osiedlu w Krakowie,obok jest też fryzjer,biuro rachunkowe i http://www.triodent.pl dentysta Kraków .Wydaje mi się że w dobrym miejscu mam swoje studio,bo bardzo często się zdaża że ludzie którzy chodzą na przykład na wybielanie zębów Kraków,często wchodzą do mnie po zwykłą poradę kosmetyczną a czasami po to żeby zapisać się na zabieg oczyszczania skóry,lub inny upiększający.Stomatolog Kraków-taką tabliczkę ma ten gabinet obok mojego studia i przyjmują tam sami bardzo dobrzy fachowcy i dentysta i ortodonta.Dzięki temu że dookoła mojego studia jest tyle innych usług,moja firma prosperuje bardzo dobrze.Moim zdaniem największy ruch ma stomatolog Kraków,który w swojej ofercie ma również-wybielanie zębów Kraków.Dentystka która tam przyjmuje ma swoich stałych klientów którzy przychodzą bardzo często.Ja też mam kilka stałych pań,które regularnie oczyszczają sobie cere,lub robią sobie paznokcie na przykład tipsy lub żel.Mam nadzieję że jeszcze długo moje studio będzie cieszyło się popularnością,nie długo w pobliżu na wielkie otwarcie czeka solarium i mam nadzieję że to dodatkowo umocni moją pozycję.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help
Rss