|
Hotele Poznań
|
|
05-03-2010, 12:34 PM
|
|||
|
|||
|
Hotele Poznań
Mój mąż jest budowlańcem i już nie długo w Poznaniu,będą budować kolejny hotel Poznań.Hotele w Poznaniu są bardzo nowoczesne nie tylko wewnątrz ale również z zewnątrz,a mój mąż jest bardzo dobrym fachowcem i dobrze zna się na tym co robi.To pierwsze takie większe zlecenie i mąż sie troszkę denerwuje ale ja jestem pewna że napewno da sobie radę,ale on się denerwuje i nic na to nie poradzę . http://www.poznan.hotelsystem.pl Hotele Poznań słyną z dużego standardu i bardzo drogich klientów i dlatego wykonanie musi być na wysokim standardzie i wiem że mój mąż napewno poradzi sobie z takim wyzwaniem,chociaż moim zdaniem to dla niego nie jest to żadne wyzwanie.Ja jeszcze nigy nie byłam w takim hotelu i powiem szczerze że ciekawa jestem jak wyglada taki hotel Poznań od wewnątrz nie tylko estetycznie ale też jak tam ludzie pracują.Mój mąz ma znakomita brygade i wiem że wszystko pujdzie im bardzo sprawnie i dobrze i będę dumna z mojego męża że to właśnie on budował taki duży hotel.Ogólnie rzecz biorąc to my mieszkamy we Wrocławiu więc mąż będzie musiał wyjechać w delegację ale mam nadzieję że będzie przyjeżdżał do nas jak najczęściej.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help
Rss