|
Tłumaczenia symultaniczne
|
|
05-03-2010, 12:37 PM
|
|||
|
|||
|
Tłumaczenia symultaniczne
Moja koleżanka od niedawna pracuje w księgarni,są tam wszystkie książki jakie tylko przychodzą nam do głowy są na przykład-tłumaczenia chiński,tłumaczenia japoński czy tłumaczenia fiński. Można się nawet dowiedzieć co to są http://www.makoto.pl tłumaczenia symultaniczne ,lub też inne tłumaczenia.Moja koleżanka bardzo lubi tą pracę,jest zadowolona że może poczytać sobie w wolnym czasie jakieś nowe książki znanych pisarzy.W jej księgarni jest też bardzo dużo literatury naukowej,dzięki nim można podszkolić się w konkretnej dla siebie dziedzinie,czasami takie książki naprawdę szkolą.Niedawno na przykład moja siostra musiała napisać pewien referat w jezyku japońskim bo studiuje jezyk japoński i szukała takiej książki-tłumaczenia japoński,więc wysłałam ją do księgarni mojej koleżanki bo wiedziałam że ona napewno ma taką książkę. Nie jestem pewna czy taką książke lub podobne tego typu można dostać w bibliotece,nigdy sie w sumie nie pytałam,może prędzej w czytelni. Takie książki jak-tłumaczenia symultaniczne może nie są najtańsze ale moim zdaniem warto kupić bo to jeżeli nam się przyda na krótko to może sie przydać naszym dzieciom.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help
Rss