|
Hotel Kraków
|
|
05-03-2010, 12:41 PM
(This post was last modified: 05-03-2010 12:42 PM by admin.)
|
|||
|
|||
|
Hotel Kraków
Czy ktoś w ostatnim czasie zatrzymywał się w jakimś hotelu w Krakowie? Ponoć hotele Kraków są bardzo dobrymy hotelami,bardzo schludnymi,czystymi,zapewniają pyszne posiłki i wszelkie wygody np sauna,basen,solarium i siłownia.Chciałabym dowiedzieć się czy to wszystko co czasami piszą w broszurach reklamowych to prawda.Bo wiadomo że to różnie bywa,nie wiem czy wszystkie hotele w Krakowie,koloryzuja.Ja nie długo organizuje wyjazd dla pewnego klienta i muszę mu wybrać hotel a z broszurek wszystkiego tak naprawdę się nie dowiem.Potrzebuje jednego namiaru na konkretny http://www.krakow.hotelsystem.pl hotel Kraków .Jeżeli ktoś był w jakimś i jest zadowolony i z obsługi,z jedzenia to proszę o kontakt,miło mi będzie popisać z kimś kto był już w takim hotelu i opowie mi co i jak.Mieszkam we Wrocławiu i nie mam możliwości żeby samej pochodzić i zobaczyć jakie są te hotele w Krakowie i wtedy sama miałabym jakieś pojecie,czym się różnią.Niestety nie mam takiej możliwości więc dlatego zwrcam się do Was o wszelkiego rodzaju porady i sugestie,może napisze do mnie ktoś kto pracuje w hotelu?Z góry dziękuje
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help
Rss