|
Stomatologia Kraków
|
|
05-03-2010, 12:44 PM
|
|||
|
|||
|
Stomatologia Kraków
Obok mnie w bloku mieszka pani która jest dentystką. Czasami przyjmuje w domu pacjentów ale tylko na konsultacje,a gabinet ma dokładnie naprzeciwko naszego bloku. http://www.klinikaimplantologii.pl Stomatologia Kraków -taką tabliczkę powiesiła pani Ilona koło drzwi swojego gabinetu.Jest tam również ortodonta Kraków.Bardzo często widzę pania Ilonę i jest to naprawdę miła i sympatyczna kobieta,mijamy się bardzo często a jej córeczka często bawi się z moją na placu zabaw. Pani Ilona pytała mnie ostatnio,jeżeli potrzebowałabym ortodonty to jak bym szukała. Więc powiedziałam że wpisywałbym albo ortodoncja Kraków,ortodonta Kraków albo nawet stomatologia Kraków. Chciała wiedzieć jakie słowa kluczowe wybrać do swojej reklamy,którą planuje zamieścić w internecie.Poradziłam jej żeby założyła sobie też stronę internetową i wtedy każdy bedzie mógł wejść poczytać o zabiegach,porównać ceny z innymi gabinetami,a nawet zadać pytanie na które droga meilową pytająca otrzyma odpowiedz.Bardzo lubie panią Ilonkę i dlatego chciałabym żeby jej gabinet przynosił zyski.Ortodoncja Kraków-tak brzmi pierwsze słowo kluczowe i moim zdaniem to dobre hasło,trzeba jeszcze poszukać firmy zajmującą się reklamą w internecie ale myśle że to nie bedzie problem.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help
Rss