|
medycyna estetyczna kraków
|
|
05-03-2010, 12:47 PM
|
|||
|
|||
|
medycyna estetyczna kraków
Moja znajoma pracuje w instytucie dermatologi,jest tam kosmetyczką a ich specjalizacje to-botox kraków, http://www.gabinetyperfect.pl medycyna estetyczna kraków .Ich instytut oferuje pełen zakres różnego rodzaju usług,począwszy od np trądziku a kończywszy na botoxie czy zabiegach laserowych.Bardzo lubi swoja pracę,wie wszystko o cerze i różnych zabiegach które mogą pomuc w
dbaniu o nią ,potrafi doradzić każdemu co trzeba zrobić jeżeli ma jakies problemy ze skórą.Ja na przykład nauczyłam się od niej bardzo dużo o cerze i sposobie dbania o nia i uważam że moja mama powinna urządzić w tym instuytucie jakiś dzień otwarty i nauczyć dziewczyny jak dbać o cere,żeby w przyszłości nie miłay żadnych problemów i żeby zawsze wyglądały na wypoczęte i zadbane,Uważam że to świetny pomysł i napewno będzie bardzo dużo chętnych,szczególnie młodych dziewcząt które napewno będa chciały się jak pozbyc się trądziku który dokucza prawie każdej nastolatce.Mam nadzieję że moja mama weźmie to pod uwagę i zwróci się do swoich przełożonych o pozwolenie na zorganizowanie czegoś takiego i juz niedługo instytut mojej mamy zaprosiwszystkich na dzień otwarty. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help
Rss